Stekselorde op weg naar kwarteeuw prins carnaval

Wie volgt prinses Kim op?

Wie volgt  prinses Kim op?

Moorslede is klaar voor de Stekselhoogdag. Drie groepen staan tegenover elkaar. Foto: © PHK

MOORSELE - De Stekselorde uit Moorsele viert zaterdag haar 24ste verkiezing van prins carnaval. In de namiddag is er het kindercarnaval met de Frank en Fantyshow en 'savonds dingen drie groepen naar de stekselsteek.

Zoals ieder jaar start de Stekselhoogdag om 14 uur in de sporthal met het kindercarnaval. Frank Valentino brengt met zijn levensgrote knuffelbeer een twee uur durende Frank en Fantyshow met spelletjes, goocheltrucs, zang en dans waar ook de kinderen actief aan deelnemen. Daarop volgt de verkiezing van de kinderprins(es).

Om 20 uur begint de prinsverkiezing. Drie groepen staan tegenover elkaar. Wie prinses Kim Delannoy opvolgt, is pas bekend na twaalf De stemming vangt aan om 18.30 uur en eindigt stipt om 23 uur. Bandit vrolijkt de avond op.

Jan Dupont (46) is groepsverantwoordelijke van De Zotteke's. Met hem spelen ook Sofie Mariacourt, Michael en Steve Gryson . Zij worden gesteund door 't Jaar 30, de biljart- en tafelvoetbalclub en cowboyclub Free Rangers.

De Chiro en jeugdhuis Den Bascuul sturen The Hero's op pad met Sanne Delannoy (17), de zus van de huidige stekselprinses. Sanne krijgt steun van Jens Neyrinck, Jonas Devos, Line Vandenbogaerde en Julie Breughe. Sanne studeert voor opvoedster in Stella Maris.

Ellen Opsommer (21) is bij The Ladies de prinseskandidate. Zus Stefanie, Anouchka Seynaeve, Ilse Porteman en Kelly Schokelé zijn haar medestanders. Ze krijgen steun van 't Gedacht, de Moorseelse hondenschool, Keep Fit en de Stekselvrienden.

De presentatie is in handen van Geert Hillewaere.

Carnaval, zaterdag 11 februari, sporthal Moorsele. Toegang gratis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio