8. Wat gebeurt er met Canal+?

Canal+ is een onderdeel geworden van Telenet. Als Telenet op 3 september met digitale tv start, verandert Canal+ in Prime. Dat is goed nieuws voor wie Canal+ neemt, want het aantal kanalen stijgt van vier naar acht. Geel, Blauw, Rood en Fezztival veranderen in zes filmkanalen en twee sportkanalen.

Wie tv-kijkt via Telenet en geabonneerd is op Canal+, krijgt een aanbod om tegen voordeeltarief over te stappen naar digitale tv van Telenet. Hoe voordelig dat tarief is, kan Telenet nog niet zeggen. Wie bij Interkabel zit en Canal+ heeft, kan die overstap niet maken. Op dit moment praten Interkabel en Telenet wel met elkaar om ervoor te zorgen dat ook Interkabel digitale televisie van Telenet zal doorsturen. Of klanten van Interkabel in dat geval ook tegen voordeeltarief mogen overstappen naar digitale tv van Telenet, is nog onduidelijk.

Helemaal geen zin in digitale tv, maar je wil Canal+ wel houden? Dat kan, al kan Canal+ niet uitsluiten dat het analoge aanbod van Canal+ uiteindelijk verdwijnt.

Maandag: Kan iedereen Belgacom tv krijgen?

www.nieuwsblad.be/digitv

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees