Celebs

Vlaanderen wil Vinken-zusjes samen in 'The Voice'

Vlaanderen wil Vinken-zusjes samen in 'The Voice'

Foto: The Voice

EKEREN - Vlaanderen heeft blijkbaar zijn hart verloren aan de Vinken-zusjes Gabrielle (22), Alexandra (19) en Elisabeth (23) uit Ekeren. De meisjes klommen vorige vrijdag samen op het podium van The Voice van Vlaanderen.

De drie meisjes brachten met verve Hallelujah van Leonard Cohen, maar of ze blijvers waren, viel toen nog af te wachten. Het reglement van The Voice zegt immers dat alleen soloartiesten en duo's mogen meedoen en de zussen zijn natuurlijk met zijn drieën. De geestelijke vader van The Voice, John De Mol, besloot na het zien van de beelden een uitzondering op zijn eigen regel te maken. 'Als het publiek de meisjes in The Voice van Vlaanderen wil, wie ben ik dan om ze niet toe te laten', zo zei De Mol.

Ondertussen heeft het er alle schijn van dat Vlaanderen niets liever wil dan dat de drie zussen doorstoten naar de liveshows. Op de Facebookpagina De Vinken zusjes moeten samen blijven hadden gisteravond al bijna 7.000 mensen laten weten dat ze het trio bij elkaar willen houden.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees