Na Kim en Lleyton weer nieuwe breuk tussen topporters

Patrick Stevens en Denise Lewis uit elkaar

Patrick Stevens en Denise Lewis uit elkaar

Stevens en Lewis in betere tijden. Foto: © REPORTERS

Na de breuk tussen Kim Clijsters en Lleyton Hewitt zijn nu ook Patrick Stevens (37) en Denise Lewis (32) uit elkaar. Sprinter Stevens en olympisch kampioene zevenkamp Lewis waren vijf jaar samen en hebben een dochtertje van twee. Reden van de breuk: Denise reed een scheve schaats. Letterlijk dan nog.

De breuk tussen Stevens en de in Engeland razend populaire Denise Lewis is groot nieuws over het Kanaal. The Mail on Sunday maakte gisteren bekend dat Lewis een affaire heeft met ene Ian Waite, een kunstschaatser. De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames voor het BBC-programma Strictly Come Dancing . Daarin worden Bekende Britten gekoppeld aan een kunstschaatser om live op tv een kür op te voeren. Waite bekende gisteren schoorvoetend dat hij met Denise niet enkel op het ijs kunstjes opvoerde. ,,We zien elkaar, ja. En ik weet dat het uit is met Patrick Stevens. De rest is privé.''

Lewis, olympisch kampioene in Sydney 2000, ontkent dat ze een affaire heeft met Waite, maar geeft wel toe dat ze weg is bij Stevens. ,,We zijn uit elkaar, maar we willen wel vrienden blijven. Lauryn (hun dochtertje, nvdr ) is Patrick veel te dierbaar'', aldus Lewis. De twee hadden een soortement LAT-relatie. Tijdens de week woonde Stevens in Maasmechelen en trainde hij in België, in het weekend trok hij naar het appartement van Lewis in Birmingham.

Stevens wou weinig commentaar kwijt: ,,Dit is iets tussen Denise en mij. Maar woensdag ga ik alleszins terug naar Birmingham, want dan wordt de grootmoeder van Denise begraven.'' (NVH/VWF)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees