Matthias Van Steenberghe stopt definitief

Matthias Van Steenberghe stopt definitief

dsj

ZOTTEGEM - ZOTTEGEM Matthias Van Steenberghe kwam zaterdagavond zijn ex-maats bij SV Zottegem als eerste feliciteren. Matthias zelf had weinig reden tot vreugde. In het tussenseizoen werd hij getransfereerd naar SK Opwijk, maar daar hebben ze het talent van Van Steenberghe niet lang kunnen bewonderen. Voor de derde keer in zijn carrière scheurde hij zijn kruisbanden. Matthias zet dan ook een definitief punt achter zijn carrière als voetballer. (gb)

Voorverkoop Oudenaarde

SV Oudenaarde organiseert niet enkel op vrijdagavond een voorverkoop in het clubcafé op het complex De Zandberg, maar ook zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur kunnen tickets gekocht worden aan de loketten van het Burgemeester Thienpondtstadion voor alweer een Oost-Vlaamse voetbaltopper tegen Eendracht Aalst. (gb)MUNKZWALM Stijn Buyens, door de nieuwe trainer Guido De Jaegher geselecteerd om tegen Idegem de match te beginnen, viel halfweg de eerste helft uit met een enkelblessure. (rm)

ZINGEM Pieterjan Van der Cruyssen viel uit met een verrekking. Kim De Vos (enkel) is voor minstens drie weken buiten strijd. (fdg)

FC DESTELBERGEN Stefaan De Puydt, Bert Vandenbuerie en Manu De Muyter betalen de tol van al te driest gezwaai met kaarten met een schorsing tegen Oudegem. (fdg)

OOSTERZELE Ronny Van Den Heede (ribbreuk) en Vincent Fiers (verrekking) waren er niet bij. Kevin De Vuyst wordt zondag gerecupereerd na schorsing. Joachim De Sutter zit een tweede van twee schorsingsdagen uit. Vier spelers staan met twee kaarten achter hun naam. (fdg)

HO KALKEN Stephan Van Laere keek tegen een derde geel karton aan en is er in Kemzeke niet bij. Bjorn Vergauwen zit zondag een tweede van twee strafzondagen uit. Jo Temmerman en Ferry Baes vielen uit met een verrekking. Gert Cocquyt, Thomas De Mulder en Maarten Praet toonden zich volwaardige alternatieven. (fdg)

LOCHRISTI Steven Piessens keert deze week terug uit Canada. Ward De Bock en Jan Lavaert namen plaats op de bank. De Kazak Mingeleyev, Frederik Lemey en Maarten Vanderpoorten toonden zich waardige vervangers. (fdg)

DIKKELVENNE Frederik Nachtergaele keek geschorst toe. Kenneth De Smet, David De Vos, Stef De Paepe en Jeffrey en Geoffrey Van De Sijpe misten de wedstrijd tegen Jong Zulte. (fdg)Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio