Ambassadeurs promoten wijk 2060 met filmpje

ANTWERPEN - Paula De Brie zet zich als bewoonster van Antwerpen-Noord al jaren in voor een schonere wijk als straatvrijwillger van Opsinjoren en is bovendien actief in verschillende stuurgroepen. Uit alle kandidaten, die een manifest moesten schrijven met hun eigen visie op de wijk en op het ambassadeurschap, werd zij als Noord-ambassadeur gekozen.

 Het wordt Paula's taak om Antwerpen-Noord een jaar te promoten. Daarom maakte Noordlink, de organisator van de ambassadeur-wedstrijd, een promotiefilmpje waarin Gène Bervoets de mooiste plekjes van Antwerpen-Noord aan de kijker toont.

Bedoeling is dat dit filmpje buiten Antwerpen-Noord wordt bekeken en mogelijk op ATV zal verschijnen. Paula De Brie zal in een blog ook over het leven in de wijk vertellen, een activiteit die ze al langer doet.

Het doel van Noordlink, een organisatie die zich bezighoudt met het bevorderen van de sociale cohesie in wijk 2060, is om de positieve aspecten van de wijk aan te kaarten zonder daarbij de pijnpunten over het hoofd te zien. 

Bekijk hier het filmpje: 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio