Veilingsite eBay huldigt beste Belgische verkopers

BRUSSEL - De veilingsite eBay heeft vandaag/woensdag voor de eerste keer awards uitgereikt aan de meest beloftevolle verkopers in België. Serge Galdini uit het Naamse dorp Auvelais ging met de "Beste Ondernemer"-prijs aan de haal. Galdini verkoopt ruitermateriaal en wist daarvan op amper één jaar tijd een lucratieve handel te maken.

De uitreiking van de eBay-awards vond plaats in Tour & Taxis in Brussel. Er werden in totaal zes professionele verkopers gehuldigd voor hun inzet en verkoopsprestaties van het voorbije jaar.

Jelle Palmans uit Peer kreeg de onderscheiding van "Beste reputatie" met zijn verkoop van doe-het-zelf gereedschap. De prijs voor de "Sterkste Groeier" ging naar Thomas Servais uit Henegouwen. Marcel Wanet uit Charleroi werd uitgeroepen tot "Beste Exporteur" met de verkoop van wagens met zware motoren.

Edith Gillissen uit Schöneberg (Luik) won de award voor "Meeste Bezoekers" met de verkoop van lingerie en Jean-Pierre Desimpelaere uit Wezembeek-Oppem kaapte de award voor de "beste Verkoopsstrategie" in de wacht met de verkoop van strips.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees