Nieuwe liefde voor Kim Clijsters?

Nieuwe liefde voor Kim Clijsters?

Kim Clijsters werd de afgelopen dagen opvallend veel gezien in het gezelschap van de knappe Pablo Andujar. Foto: © AVT

Heeft Kim Clijsters, deze week opgemerkte gast op de eerste editie van de Tarkett Open in St.-Katelijne Waver, een nieuwe liefde? De Limburgse, die fris en scherp oogt, handtekeningen uitdeelt, een potje biljart speelt, maar met haar geblesseerde pols uiteraard nog steeds niet kan tennissen, is immers niet weg te slaan uit de buurt van de Spaanse tennisser Pablo Andujar. Officieel kwam ze naar St.-Katelijne-Waver om haar vriendin Caroline Maes aan te moedigen, maar die is al enkele dagen uitgeschakeld en toch is Kim hier dagelijks present. En steevast in het gezelschap van Andujar.

Andujar is een 18-jarige (knappe) Spanjaard met een zeer bescheiden ranking: 1090ste op de wereldranglijst. In de halve finale hier werd hij door de Belg Steve Darcis uitgeschakeld. Andujar was de vorige jaren vrij succesvol op de internationale jeugdtornooien in St.-Katelijne Warver. Dat er méér is tussen beiden dan vriendschap werd uiteraard door geen van de twee bevestigd, maar wij zagen ze al hand in hand lopen.

(CPM)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.