Annelore Boutens Sportambassadrice 2006

WAREGEM - Annelore Boutens (18) uit Waregem werd verkozen tot Sportambassadrice 2006. Eerste eredame Sonja Naessens (Oeselgem) en tweede eredame Annelies Meulebrouck (Waregem) vergezellen haar de volgende maanden op diverse evenementen.

Twaalf kandidates streden voor de titel. Ze werden voorgesteld door Marijn De Valck, die op uitnodiging van de organisatoren (Damesbasket Waregem) de verkiezingsshow aan elkaar praatte. Tussendoor traden Swoop en Wendy Van Wanten op.

De kandidates defileerden en dansten, maar hadden ook elk een persoonlijke act af te werken. De origineelste kwam van Hinde Amrani. Zij liet haar hond op het podium een hindernissenparcours afwerken. Voor die presentatie kreeg zij de Persprijs: een weekendje Parijs voor twee personen.

Het was uiteindelijk Annelore Boutens met sportieve peter Nico Mattan die Linsey Vandevelde als Sportambassadrice opvolgt. ,,Dat ik zou winnen was wel het laatste waarop ik had gerekend,'' zegt Annelore. ,,Het was een leuke avond. Ik heb er zeker geen spijt van en had een goede voorbereiding achter de rug. Wat de toekomst brengt? Ik heb een opleiding Secretariaat-Moderne Talen achter de rug, maar ik zoek het nu in de sociale sector. Ik zou graag adoptiekinderen begeleiden.'' (DJW)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio