Belangenvermenging in K2 zoekt K3? Kandidate heeft relatie met regisseur van Studio 100

Vriend K3-finaliste werkt bij Studio 100

Vriend K3-finaliste werkt bij Studio 100

Foto: maarten de bouw

Opschudding rond 'K2 zoekt K3'. Eén van de acht finalisten heeft een relatie met een regisseur van Studio 100, het bedrijf dat de talentenjacht organiseert. De man is een ex van Kathleen die bij K3 opstapte. Maar Studio 100 ziet er geen graten in.

Nog acht vrouwen maken kans op de eindzege in K2 zoekt K3 , de talentenjacht op VTM waarin Studio 100 een opvolgster zoekt voor Kathleen, de blonde die de meidengroep dit voorjaar verliet. Over één finaliste wordt erg veel gesproken: Anne Deliën, een vrolijke meid van 25 uit Amsterdam. Anne heeft een relatie met een regisseur van Studio 100, het bedrijf dat de talentenjacht organiseert. De regisseur is bovendien een ex van Kathleen van K3. Dat ruikt volgens heel veel mensen naar belangenvermenging. De Nederlandse krant De Telegraaf titelde gisteren 'dat de opvolgster van Kathleen van K3 al gevonden was'. De finale van K2 zoekt K3 vindt plaats op 3 oktober.

De man met wie Anne Deliën een relatie heeft, heet Jasper Verheugd. Die regisseerde voor Studio 100 musicals als Doornroosje en De Kleine Zeemeermin en shows van Kabouter Plop, Samson en Gert en Piet Piraat. De man schreef ook een aflevering voor de tv-serie Piet Piraat en regisseerde een aantal afleveringen van de reeks Het huis Anubis .

Jasper Verheugd zou Anne Deliën hebben leren kennen in de aanloop naar de musical Pinokkio van Studio 100. Anne sleepte de hoofdrol in de wacht en raakte tijdens de voorstellingen goed bevriend met Kristel, 'de zwarte' van K3 die ook in de musical meespeelde. Aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar zei Anne al eerder dat ze Kristel goed kende. 'We zijn geen collega's, maar vrienden. Ik heb zelfs de kinderen van Kristel ontmoet.' Anne is ook bevriend met Karen, 'de rosse' van K3.

Studio 100 vindt het geen probleem dat een finaliste uit een talentenjacht die het zelf organiseert een relatie heeft met één van zijn eigen regisseurs. Ann Janssens: 'Er wordt langs alle kanten over het programma K2 zoekt K3 gespeculeerd. Ik begrijp dat dit een sappig verhaal is, maar je moet er niets achter zoeken. Wij gaan op zoek naar de ideale opvolgster van Kathleen voor K3. Die zoektocht gebeurt in alle objectiviteit.'

Finaliste Anne Deliën zei eerder al dat haar relatie losstaat van haar deelname aan K2 zoekt K3 . Anne zegt dat het uiteindelijk toch de kijkers zijn die de winnares tijdens een rechtstreekse uitzending op zaterdag 3 oktober kiezen. Dat zou aantonen dat het op voorhand níet vaststaat wie deze talentenjacht zal winnen. Kristel van K3 zei in onze krant al dat de finale met drie gespeeld wordt. De kijker mag iemand wegstemmen en uiteindelijk beslissen Karen en Kristel wie hun nieuwe vriendinnetje wordt.

De acht finalistes worden in ijltempo opgeleid en verblijven in Kasteel Altembrouck in de Voerstreek. Anne Deliën was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees