Koster: 'Gewapend voor drukke schema'

Koster: 'Gewapend voor drukke schema'

Foto: belga

Club Brugge begint, als het veld vanmiddag wordt goedgekeurd, vanavond tegen Westerlo aan een wedstrijdmarathon met drie matchen per week in competitie, beker en Europa League.

'Het zal pittig zijn maar we zijn dat drukke schema al gewend van voor Nieuwjaar en zijn daarvoor gewapend', zegt coach Adrie Koster. 'We zijn goed uit de winterstop gekomen. Deze week zag ik een gretige en fitte groep op training. Lestienne en Van Gijseghem speelden een tijdje niet meer bij Moeskroen maar daar was weinig van te merken.'

Vargas (adductoren) is er vanavond niet bij. Over wanneer hij weer kan spelen, wil men bij Club geen uitspraken meer doen. Koster: 'We bekijken het van dag tot dag. Hij moet eerst tien dagen met de groep trainen voor hij weer in aanmerking komt. We zullen misschien nog voorzichtiger met hem moeten omspringen, maar het komt zeker goed.'

Koster kan met Chavez (terug naar Peru) en/of Dahmane (Turkije of QPR) twee spitsen verliezen, maar het is volgens de Nederlander niet noodzakelijk om dan een nieuwe aanvaller aan te werven. Vermeulen zit niet in de selectie maar volgens Koster is er geen sprake van dat hij of Demets worden uitgeleend.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.