Anderlecht gaat Gouden Schoen Jovanovic eren

Voor de topper Standard - Anderlecht zal Milan Jovanovic in Luik geëerd worden als kersvers Gouden Schoen. Ook Anderlecht belooft de Serviër voor de aftrap op gepaste wijze te feliciteren.

Anderlecht-trainer Ariël Jacobs kwam gisteren alvast nog eens terug op het sms'je dat hij naar Jovanovic stuurde om hem te feliciteren met de Gouden Schoen. 'Ik vind het spijtig dat mijn sms'je alleen in de context van die match wordt geïnterpreteerd', zei Jacobs. 'Dat berichtje had niets te maken met de wedstrijd, maar was gewoon een elementaire vorm van beleefdheid, respect en opvoeding. Als Jovanovic de trofee pas over twee maanden had gewonnen dan had ik net hetzelfde gedaan. Hij is de terechte winnaar. Als de perceptie leeft dat ik dit in functie van de wedstrijd heb gedaan, had ik beter niets gestuurd.'

'Ten andere, ik heb ook een sms'je gestuurd naar Steven Defour toen hij die zijn zware operatie moest ondergaan. Dat was heel oprecht en ik heb van Steven ook een heel oprecht en betekenisvol sms'je teruggekregen. Alleen ben ik blij dat dat toen niet in de media is uitgelekt.' (JUG)

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.