Word een crack met de Pokémon Kraks!

Het is alweer even geleden dat we nog een echte rage hadden, zeg je? Na de flippo's, de waps en de spaghettiwatch zijn hier de Pokémon Kraks!

De Pokémon-figuurtjes prijken nu op 120 verschillende Kraks die vanaf dit weekend te koop zijn. Bedoeling is om de schijfjes in één van de drie poorten (met waarde 1, 2 of 3) van het doel te mikken. Schiet je in de 3 (het kleinste vakje) en je tegenspeler mist, dan moet die jou drie Kraks geven. Je kan het spel hard spelen en de gewonnen Kraks houden, maar je kan natuurlijk afspreken dat je de schijfjes na afloop van het spel netjes teruggeeft. Zo komt er geen ruzie van! Als je al die Kraks liever gewoon spaart, is er ook een officiële verzamelmap. Die kost 9,99 euro.

Net zoals de Pokémonkaarten zijn die dingen helaas niet zo goedkoop: een zakje met drie exemplaren en een

shooter

kost 1,5 euro, een starterskit (met een doel, een zakje om de Kraks in te stoppen en een zakje met drie schijfjes) kost 5,90 euro. Dat zal je spaarvarken allemaal niet zo graag horen, dus hebben we goed nieuws: morgen krijg je bij het Nieuwsblad op Zondag en maandag bij Het Nieuwsblad/De Gentenaar of Het Volk één Pokémon Krak helemaal gratis. Maandag start ook de spaaractie. Voor 4 bonnetjes krijg je een gratis zakje Pokémon Kraks, en in totaal zullen er 12 bonnetjes verschijnen.

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie