1ste provinciale

Ken Spies JV Kruibeke

KRUIBEKE - Na twee voetballoze weken krijgt eerste provincialer JV Kruibeke zaterdagavond het bezoek van rode lantaarndrager Zottegem.

Op zich zou dat geen probleem mogen geven voor de groen/witten, maar elke match moet gespeeld worden. De Zottegemnaars hebben in de loop van de competitie nog voor verrassingen gezorgd. Kruibeke is meteen gewaarschuwd. Met nog tien wedstrijden te gaan staan ze op een gedeelde vijfde plaats en wordt het elke week weer knokken voor een plaatsje in de eindronde.

‘Door de onderbreking van twee weken hebben we natuurlijk geen wedstrijdritme kunnen op gedaan', aldus Ken Spies.

‘Maar dat mag op zich, in deze fase van de competitie, niet echt een probleem zijn. Fysiek zijn we ongetwijfeld in orde, aangezien we onder meer in de zaal getraind hebben en zijn gaan spinnen. Zottegem mag normaal geen probleem zijn. We moeten in staat zijn om hen ons spel op te leggen. We zijn in de heenronde ginds wel gaan winnen met 1-3, maar toch vond ik het niet echt een slechte ploeg. Voor zover ik mij herinner was vooral hun verdediging vrij zwak, maar zowel in het middenveld als in de aanval stonden ze zeker hun mannetje. Het zal er vooral op aankomen om hen niet te onderschatten en gedurende heel de wedstrijd geconcentreerd te blijven. Ik vind dat we niet te veel mogen focussen op de eindronde. Laat het ons week per week bekijken en proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Daarna zien we wel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio