3DE KLASSE

Malaise bij Mol-Wezel duurt voort

MOL - Opnieuw slaagde Mol-Wezel er niet in om een overwinning te boeken. Op een moeilijk bespeelbaar veld werd Racing koudweg gepakt door een counterend Péruwelz. ‘We liepen al snel achter de feiten na een zoveelste individuele fout', sprak Nick Nuyts zichtbaar ontgoocheld.

‘Eigenlijk was er op dit veld niet te voetballen en als je dan ook nog eens de pech kent om snel op achterstand te komen, dan wordt het helemaal moeilijk. Toen Péruwelz korte tijd later met zijn tienen kwam te staan, kropen de bezoekers helemaal achteruit en was er geen doorkomen aan.'

Péruwelz beperkte zich inderdaad tot het verdedigen van de vroege voorsprong, maar wat Mol-Wezel op de mat bracht, was ondermaats.

Op enkele halve kansen na, moest de bezoekende doelman amper ingrijpen. ‘We hebben inderdaad te weinig afgedwongen', aldus Nuyts die zelf nog de beste kans kreeg. ‘Wij zijn een ploeg die het van de combinatievoetbal moet hebben, maar dat was onmogelijk. Eens deftig op doel trappen was amper mogelijk door de staat van het veld en een snelle actie maken die de verdedigende muur zou kunnen slopen, kon ook al niet omdat de bal te vaak werd afgeremd door de sneeuw. Een ding is weer duidelijk geworden, er moet dringend versterking komen, want onze kern is veel te klein om blessures of schorsingen op te vangen', zei de flankaanvaller die rond het uur zijn rentree maakte na een zware blessure aan de gewrichtsbanden.

‘Sneller dan verwacht, maar nood breekt wet. Ik heb eigenlijk nog niet deftig kunnen trainen en was er nog niet helemaal klaar voor. Hopelijk kan ik nu voluit trainen zodat ik snel weer de oude ben.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio