Opnieuw groot lot gewonnen bij krantenwinkel Eclips

Vrienden winnen ruim een miljoen met de Lotto

Vrienden winnen ruim een miljoen met de Lotto

Foto: fmr

IZEGEM - Er is nog maar eens een grote lottopot gewonnen in krantenwinkel Eclips op de Bosmolens in Izegem. Een groep die samen speelt, won het groot lot en mag ruim 1miljoen euro verdelen.

De Lottowinst is het gespreksonderwerp bij uitstek op de Bosmolens in Izegem. Iedereen vraag zich af wie de winnaars zouden zijn. 'Een spelersgroep met een meervoudig biljet, meer weten we niet', zegt Carine Vandorpe, die samen met haar man Eddy Bral krantenzaak Eclips uitbaat. De winnende cijfercombinatie was al op 21april getrokken, maar het duurde tot nu vooraleer de winnaar met zijn winnend biljet naar de winkel kwam. Hij was zich van geen kwaad bewust.

Af en toe gebeurt het dat de winnaar niet weet dat hij gewonnen heeft en gewoon zijn biljet laat controleren. 'We hadden recent ook nog twee winnaars van aanzienlijke bedragen, die van niets wisten', vertelt Carine.

Verzorging zoon

Zelf vielen de uitbaters van de Eclips ook al eens in de prijzen met een groep in hun winkel. Een lichtpuntje in de donkere tijden die het paar meemaakt doordat hun zoon Atreyu aan leukemie lijdt. Met de opbrengst zijn ze in staat zijn verzorging te betalen.

Dat er opnieuw een grote pot gewonnen werd in de krantenwinkel zal de lotto-omzet zeker een duw in de rug geven. 'Na een grote winst merk je altijd dat er meer mensen hun kans komen wagen. Vooral de groepsspelen zijn dan zeer in trek. Het is dan ook altijd leuk als iemand de lotto wint', lacht Carine.

Misschien is de Eclpis echt wel een gelukswinkel.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio