'Wij zien wel'

VOETBAL 2DE PROVINCIALE A SV Oostkamp maakt nog kans op eindronde

VOETBAL 2DE PROVINCIALE A SV Oostkamp maakt nog kans op eindronde

Hans Mulier, trainer van SV Oostkamp: 'Het was nooit echt onze ambitie, maar een nacompetitie laat je niet liggen.' Bart Vandenbroucke Foto: © David Catry / VDB

OOSTKAMP - SV Oostkamp maakt nog kans op de eindronde. 'Het was nooit echt onze ambitie, maar wij zien wel waar we uitkomen. Een nacompetitie laat je niet liggen', stelt trainer Hans Mulier.

SV Oostkamp ontvangt zaterdagavond om 18 uur buur SK Steenbrugge. 'Dat is een op papier haalbare opdracht, maar wij kijken maar beter uit onze doppen. Op Steenbrugge hadden we het ook niet zo gemakkelijk. De buren lieten de voorbije weken enkele sterke prestaties optekenen. Onderschatting is absoluut uit den boze', is Hans Mulier op zijn hoede.

Samen met WS Oudenburg, VG Oostende en VV Tielt staat SV Oostkamp op de vierde plaats in de rangschikking. Dit zou een overgangsjaar worden, maar rood-wit doet plots mee voor de nacompetitie.

'Zoals vooraf aangekondigd ondergaat de ploeg naar volgend seizoen toe een serieuze metamorfose. Nogal wat spelers verlaten de ploeg, maar we haalden al een tiental nieuwe spelers binnen. Ons huiswerk is nog niet af', stelt de Oostkampse coach. 'Zo moet er nog versterking aangetrokken worden voor het defensieve compartiment. Deze week telde ik voor de A- en B-kern samen amper zeventien spelers op training. Dat is behoorlijk krap en dat willen we volgend seizoen vermijden.'

'Heel veel jonge kerels kregen een kans in deze competitie. Als trainer ben ik er voorstander van dat jongeren hun kans moeten krijgen. Volgend jaar staan ze voor een nieuwe uitdaging. De posities zullen dubbel bezet zijn en dit betekent dat ze de concurrentie zullen moet aangaan', besluit Hans Mulier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio