Wijnbeurs Vinomax geeft standhouders meer ruimte

LIER - De Lierse Wijngilde houdt haar derde wijnbeurs Vinomax op zaterdag 20 en zondag 22november in de Bartholomeuszaal van het Hof van Beatrijs (Nazarethdreef).

Het stramien van de proef- en koopbeurs blijft dezelfde als bij de vorige edities. Er zijn wel enkele wijzigingen. Het blijft een tweedaagse, maar met een beperkte openingstijd op zaterdag. Vinomax opent pas om 17 uur met een kleine ceremonie en sluit die dag om 20 uur.

‘Op die manier kunnen mensen die zondag willen besteden aan hun hobby of sport of die dag in familie willen doorbrengen, toch kennismaken met de nieuwe wijnen', zegt Peter Henssen, één van de organisatoren.

Zondag is de beurs open van 11 tot 17uur.

‘Om elke exposant meer plaats en vrije ruimte te bieden, zullen slechts twintig standhouders worden toegelaten', kondigt Peter Henssen aan. ‘Vorig jaar is immers gebleken dat het tijdens de drukke momenten niet altijd makkelijk werken was voor de schenkers.'

De prijzen blijven ongewijzigd. Standhouders betalen 125euro, bezoekers 5euro. Voor die prijs krijgen bezoekers een boekje waarin per standhouder alle te proeven wijnen zijn opgelijst.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio