Nieuwe jobs in logistieke sector

BOOM - De logistieke sector doet het goed in Boom. Zo goed zelfs dat nieuwe werkkrachten worden aangetrokken.

De ruime regio van Boom is al jarenlang een belangrijk logistiek centrum. Verschillende nationale en internationale firma's hebben zich in het verleden in deze regio gevestigd omwille van de ideale ligging en het netwerk van auto-, spoor- en waterwegen.

‘Dat alles maakt van dit industriegebied een interessante locatie in België en Europa', klinkt het. Bovendien verwacht de Rupelstreek ook een aantal nieuwe firma's in het najaar. De groei van de logistieke sector in Boom betekent meteen ook extra werkplaatsen in deze streek. ‘Zowel gespecialiseerde logistieke dienstverleners als productiebedrijven met een eigen logistieke afdeling zijn de komende maanden op zoek naar gemotiveerde en ervaren werkkrachten', zegt Walter Van der Veken van uitzendkantoor Addeco Antwerpen, dat heel wat Boomse bedrijven als klanten heeft. Voor het onthaal en dispatching van de goederen zijn dat ervaren orderpickers. Daarnaast komen heftruckers en reachtruckers in aanmerking om de zwaardere vrachten te dispatchen.

‘Tussen oktober en het einde van het jaar gaat het om 70 tijdelijke medewerkers, alleen al via ons uitzendkantoor', zegt Van der Veken nog. ‘Voor gemotiveerde kandidaten is er zeker ook een kans op een vast contract.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio