CM Midden-Vlaanderen opent Thuiszorgwinkel

CM Midden-Vlaanderen opent Thuiszorgwinkel

Elke Geerts (links) leidt met haar team de Thuiszorgwinkel in Bevere.pdv Foto: © Paul Darragas

OUDENAARDE - CM Midden-Vlaanderen heeft een nieuwe Thuiszorgwinkel geopend in de gebouwen van de voormalige Tegelcentrale aan de Deinzestraat in Bevere.

CM Midden-Vlaanderen heeft een nieuwe Thuiszorgwinkel geopend in de gebouwen van de voormalige Tegelcentrale aan de Deinzestraat in Bevere.

De Oudenaardse Thuiszorgwinkel is de zevende vestiging in Oost-Vlaanderen. 'In Oudenaarde hadden we wel al een kleine winkel op het Sint-Jozefsplein, maar de ruimte was er veel te beperkt', zegt winkelverantwoordelijke Elke Geerts. Het winkelteam bestaat voorts uit Evelyn Seynaeve, Tine Lanoy, Filip Van Kut, rolwagenverstrekker Dominique Vandenbossche, bandagiste Jitse De Pril en audiologe Sigrid Kalnin.

De Thuiszorgwinkel is gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van hulpmiddelen die dagelijkse handelingen gemakkelijker moeten maken. 'Nog te dikwijls wordt de Thuiszorgwinkel uitsluitend geassocieerd met krukken, rolstoelen, zieken, bejaarden en hulpbehoevenden', ervaart Elke Geerts. 'Zo hebben wij ook een assortiment voor jongeren, zoals fitnessmateriaal, en een breed gamma producten voor zwangere vrouwen, baby's en jonge moeders.'

www.thuiszorgwinkel.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio