Week van het Paard duurt negen dagen

AFFLIGEM - Op zaterdag 27 oktober wordt de Week van het Paard geopend met een HGVBB-jumping vanaf 9 uur. Om 20 uur start Ruiters 'On Foot'. Op zondag 28 oktober en maandag 29 oktober staat er opnieuw een HGVBB-jumping op het programma vanaf 9 uur. Maandagavond om 20 uur verzorgt Ulrich Kirchoff een clinic.

Dinsdag 30 oktober start om 9 uur een open wedstrijd jumping. 's Avonds om 19 uur volgt een Open Team Contest. Ook op woensdag 31 oktober wordt om 9 uur van wal gestoken met een open wedstrijd jumping. 's Avonds om 20 uur start de Grote Prijs Week van het Paard. Op donderdag 1 november start om 10 uur vrijspringen voor jonge paarden. Om 20 uur volgt een hengstenshow.

Vrijdag 2 november wordt een drukke dag met rijden in stijl voor pony's en paarden vanaf 9 uur, een menwedstrijd op wedstrijdniveau om 17.30u en een clinic mennen met Mia Allo om 20 uur.

Het zwaartepunt ligt tijdens het slotweekend. Op zaterdag 3 november start om 9 uur een HGVBB-jumping en om 20 uur wordt een showavond op gang geschoten rond de Masters, met onder meer een showproef jumping met onder andere 'Cheval en scène' met Olivier Joseph.

Op zondag 4 november zijn er de finales van de Beker van Vlaams-Brabant in het kader van de HGVBB-jumping. (rwd)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio