Nico uit ‘Keuken van de Meester' serveert eigen menu

Nico Saveyn (28), een van de laatste drie deelnemers aan het VTM-programma

De Keuken van de Meester

, presenteert dit weekend en maandagavond zijn eigen menu in restaurant Biggles in Wevelgem, waar hij werkt.

‘Het is een menu dat volledig is samengesteld met gerechten die ik voor

De Keuken van de Meester

heb gemaakt, inclusief het hoofdgerecht dat we in de laatste aflevering bereiden', vertelt Nico. ‘Na en aperitief met hapjes kan men als voorgerecht kiezen tussen een gerecht met kalfsvlees of met zalm, als hoofdgerecht tussen een

stamppot Termont

en een op vel gebakken kabeljauw. Als dessert krijg je een suggestie met chocolade en rode vruchten. De koffie en de topwijnen zijn inbegrepen in de prijs (55 euro). Reserveren kan bij Biggles, Vliegplein, Wevelgem, tel. 056-37.33.00.(odw)

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio