Jeugdkoor Cantando is op zoek naar nieuwe leden

Jeugdkoor Cantando is op zoek naar nieuwe leden

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij Jeugdkoor Cantando. fg Foto: © Fernand Goyens

BOUTERSEM - Het Jeugdkoor Cantando uit Boutersem zoekt bijkomende leden. Ook voor de muzikale begeleiding is men op zoek naar versterking.

Het Jeugdkoor Cantando bestaat al vier jaar. Het is een groep enthousiaste meisjes en jongens die wekelijks samenzingen onder de deskundige leiding van Sara Cauwenbergs en Ellen Derde. Zij zijn allebei lerares aan de plaatselijke afdeling van de academie van Tienen. Het repertoire strekt zich over de meest uiteenlopende genres en verschillende artiesten. Klassiekers, musicals, poposongs: ze passeren allemaal de revue.

Momenteel maakt zo'n twintigtal leden deel uit van het koor. 'Maar we kunnen en moeten nog beter en groter worden. We zitten met overbevolkte klassen in de academie. Het kan dus niet dat wij met eenzelfde aantal leden blijven zitten', stellen Sara en Ellen.

Ook wie een instrument als begeleiding speelt, is meer dan welkom. Zeker op de nevenfeestjes als optredens in de school, voor groepen en tijdens de kerstperiode. Dat zijn allemaal optredens die het koor zelf organiseert.

Wie geinteresseerd is om samen te zingen en muziek te maken, kan gewoon eens naar een repetitie komen. Die vinden plaats in een lokaal van De Notelaar in Vertrijk, telkens op vrijdagavond van 19.30uur tot 21uur. Iedereen tussen elf en achttien jaar is er welkom.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio