N-VA pakt uit met 21 politieke maagden

N-VA pakt uit met 21 politieke maagden

21 N-VA kandidaten stonden nooit eerder op een lijst. rds Foto: © rds

AFFLIGEM - De N-VA pakt in Affligem uit met een lijst waarbij liefst 21 van de 23 kandidaten nog nooit eerder op een gemeenteraadslijst stonden.

De lijst bevat tien kandidaten uit Hekelgem, zeven uit Teralfene en zes uit Essene, samen een gemiddelde leeftijd van 42 jaar.

Lijsttrekker is Guy Uyttersprot (47), gemeenteraadslid sinds 2000 en beroepshalve parlementair medewerker van Vlaams Volksvertegenwoordiger Mark Demesmaeker. Lijstduwer wordt lokaal N-VA-voorzitter Frank Van Gool (40) uit Essene.

Op twee staat afdelingssecretaris Belinda Everaert (42), schoonzus van Uyttersprot. Op plaats drie staat Bert De Roeck (50) uit Teralfene, gevolgd door Gunther Van den Broeck (42) uit Essene, gekend van de Lombeekstraathoekwerkers.

Op plaats vijf staat kinesiste Greet De Vuyst (47) uit Hekelgem. Van 6 tot en met 8 volgen de jongeren Noë Schellinck (20), Jonas Van Vaerenbergh (18) en Isabelle Van Langenhove (19).

Elke Van den Winckel (42) uit Teralfene, dochter van de vroegere uitbaters van het Natekenshof, staat op 12 als lijstduwer van de eerste kolom. Andere opvallende namen zijn Manuela Popescu, actief in het Roemeniëcomité en Marina Van den Bergh, de echtgenote van veldrijder Jean Luc Rossignol.

Dolores Decleyn, Vincent Roels, Wim Van der Schueren en Damien Perrault zijn bekende gezichten in de Affligemse sport- en verenigingswereld.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio