1ste provinciale

1PAN - FC DE KEMPEN Leysen keert terug uit schorsing. Janssens (verlof) en Wouters (overlijden vader) zijn er niet bij.

De selectie: Broeckx, Goetschalckx, Van Agt, Van Reeth, Leppens, Van De Poel, Huysmans, Roofdhooft, Vosters, Aquino, Huysmans, Leysen.

VC HERENTALS Van Beek (werk) is terug beschikbaar. De Busser is geschorst. Spiessens en Haest (beiden verrekking) zijn onzeker.

De selectie: Van Den Schoor, Daems, Van Ende, Haest, Van Beek, Van Aerschot, Laeremans, Goos, Wijnants, Benijts, Vechter, Moons.

FC KATELIJNE Ante Tolic verlengde zijn contract en is dus ook volgend seizoen T1 bij FC Katelijne. Goyvaerts en Van Campenhout zijn geschorst. Smits wordt gerecupereerd. Peeters hervatte de training maar heeft conditionele achterstand.

De selectie: Daems, Smits, Naets, Vermeulen, Van Dessel, Leysen, Luyten, Vande Perre, Janssens, Naets, Mamadou Barry, Baetens, El Habti, Fabio en Deweerdt.

VERBR. ARENDONK Mc Allister, Michiels en Castro zijn geblesseerd. Witvrouwen is geschorst.

De selectie: Smeyers, Berrens, Borghs, Essers, Geenen, J. Janssen, N. Janssen, C. Keersmaekers, L. Keersmaekers, Maes, Ooms, Paeshuyse, Van Roy.

BRANDDONK Van Beers komt terug na schorsing, Smets (bil) is geblesseerd. Ook Schepers, Vandenbliek, Bos en Rik Van Ham zijn nog geblesseerd.

De selectie: Kolar, Hannes, Govaerts, Huysmans, Melis, Peeters, Raeymaekers, Segers, Slegers, Senne Smets, Soffers, Staes, Vandendungen, Van Beer, D. Van Ham.

BELGICA EDEGEM Welander en Peeters spelen dit seizoen niet meer. Karlberger geraakt stilaan speelklaar. Tallal en Markai zijn fit. Bram De Haes en Jansen keren terug na een schorsing. De Vries is met een derde gele kaart geschorst. Andries (lies) is twijfelachtig.

De selectie: Slootmaeckers, Bayomi, Van Hove, Markai, Busquin, D'Hondt, Andries, De Geeter, Bouquillion, Nick De Haes, Bram De Haes, Jansen, Gajanovic, Degirmençi, El Yahiaoui, Orueta.

KONTICH Goovaerts keert terug na een schorsing, El Makrini na een blessure. Passaris blijft onbeschikbaar. De Knop is licht geblesseerd en geschorst.

De selectie: Matthées, Hellemans, De Cock, Driesen, Budts, Goovaerts, Boon, Arras, Chaaban, Dennis en Filip Goossens, De Knop, Yseboot, Herbert, El Makrini.

TERNESSE Aertgeerts, Daneels en Schelfhout zijn inzetbaar na een schorsing. Huygelen is geschorst, De Donder geblesseerd.

De selectie: Janssen, Van Elsacker, Aktepe, Van De Putte, Mike Seiffermann, Jim Seifferman, De Roeck, Aertgeerts, Steemans, Van Heusden, Huygelen, Schelfhout, Huljev, Van Loo aan te duiden speler.

WIJNEGEM Van Looveren is geschorst. Van Achteren en De Cuypere zijn twijfelachtig.

De selectie: Mertens, Jorg De Meyer, Jaspers, De Cuypere, Somers, De Wachter, Backx, De Langhe, Hannes De Meyer, El Merboh, Nuyts, Verfaillie, Colin, Van Achteren en aan te duiden speler.

NIEUWMOER Van Hoydonck is geblesseerd, Hendrickx, Van Oncen en Verbruggen zijn geschorst.

De selectie: Serbruyns, Van den Bosch, K. Deckers, Mattheeusen, Van de Brul, Verbruggen, Kustermans, Van Oncen, Chikezie, De Pooter, Heye, Geuens, J. Van Hooydonck, Jacobs.

'S-GRAVENWEZEL Van Achteren (hand), De Swert (spierblessure) en Ickx (rug) zijn geblesseerd, Somers (werk) is ook niet inzetbaar, Van Tulder (voet) twijfelachtig.

De selectie: Van Camp, Beutels, Bouguenzir, Van Weelde, Jonsson, De Wachter, De Groof, Van Tulder, Jaffal, De Blieck, De Hoon, Ouriagli, Mertens, Maes.

VLIMMEREN Dierckx (voet), Voorspoels (dij), Sven De Prins (spierscheur), Nuyts en Van Orshaegen (geschorst) zijn niet inzetbaar, Dufraing hervatte de training.

De selectie: Mertens, Nieuwlaat, Nicolay, Van Akeren, Mathijssen, Jochems, Steijnen, D. De Prins, Van Laer, G. Nuyts, Van Aert, S. De Prins, Hendrickx.

WUUSTWEZEL Bogaerts (knie), Michels (enkel), Sluyts (dij), Van Hasselt (adductoren) en Totori (knie) zullen er niet bij zijn, Van Dooren heeft de training hervat.

De selectie: Gagelmans, Verschueren, De Bruyn, Parmentier, Van Bouwel, Isenbaert, Symons, Mensah, Astan, Verhoeven, Ozahlin, Silva Nilson, Ernst.

HOUTVENNE Van Hoof keert terug na ziekte. Dries Peeters (enkel) sluit terug aan. Jaspaert (enkel) traint opnieuw met de groep.

De selectie: De Booy, Claes, De Roover, Schepers, Nijs, Van De Poel, Van Hoof, Wuyts, De Winter, Heylen, Timmy Peeters, Rely, Van Doninck, Vandenbergh, Saenen, Vo, Vercammen, Verbert. Drie spelers vallen af na de reserve wedstrijd.

ZWARTE LEEUW Glenn Van Der Linden en El Addouly keren terug bij de kern na een schorsing. Backx ligt nog in bed met griep. Perreira is geschorst. Smolders sukkelt met een liesblessure. Veldeman is geopereerd en komt dit jaar niet meer in actie.

De selectie: Van Besauw, Hendrickx,De Jongh, Kocak, Ocak, Piedfort, Schoenmaekers, Van Der Linden Roy, Van Der Linden Glenn, El Addouly, Mucher, Clijmans, Van Dooren, Sas.

OOSTERZONEN Christof Vlaeyens verkiest dicht bij huis te blijven voetballen en heeft zijn verbintenis met Oosterzonen verlengD. Vamesu is geschorst.

De selectie: Houdenaert, Van Dingenen, Vandenwijngaert, Vlaeyens, Maes, Mariën, Vankerckhoven, Liekens, Pereira, Geudens, Heylen, Zefilho, 't Seyen, Hassounfi, Catgiu.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio