Krokusvakantie vol activiteiten

LENNIK/SINT-GENESIUS-RODE/BEERSEL - Wie activiteiten zoekt voor zijn kroost tijdens de krokusvakantie kan terecht in Lennik, Rode en Huizingen.

In Lennik en Sint-Genesius-Rode organiseren de Jeugddienst Panta Rhei, de kleuterdienst Ratjetoe en de SportArk opnieuw een aantal activiteiten voor kinderen tijdens de krokusvakantie. Deze vakantieweek loopt van maandag 7 tot en met vrijdag 11maart.

In Sint-Genesius-Rode bouwen de kleuters in de kleuterschool Wauterbos een hele speelweek op rond het verhaal van ‘Koosje maakt muziek'. In Lennik doen ze dat in de gemeenteschool in de Hendrik Ghyselenstraat rond het boekje ‘Twinkelding de tandenfee'. Panta Rhei dompelt de kinderen in de school Wauterbos onder in de wereld van Australië en daar mogen zelfs didgeridoo's niet ontbreken. In de sporthal Jo Baetens in Lennik staan alle mogelijke superhelden centraal.

De sportievelingen van 6 tot 14jaar kunnen in Sint-Genesius-Rode in de sporthal een sportweek volgen. Daarnaast is er tijdens de krokusvakantie ook wat te beleven op de kinderboerderij Patcha Mama op de Sollenberg in Huizingen. Info op www.patchamama.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio