Vanessa Dheedene is Miss Waregem Koerse

WAREGEM -
Vanessa Dheedene (20) uit Waregem mocht na een wervelende verkiezingsshow in het Happy Center het kroontje en het erelint in ontvangst nemen als Miss Waregem Koerse 2002. Angélique Vanwynsberghe uit Anzegem en Maryline Moerman uit Oudenaarde werden respectievelijk eerste en tweede eredame. De prijs van de pers ging naar Eef Casier uit Wevelgem.

Vanessa Dheedene studeert marketing en naar eigen zeggen zal zij een perfecte ambassadrice voor de Gaverstad zijn. Wel had ze niet verwacht dat zij de zesde Miss Waregem Koerse zou worden. ,,Het was spannend en leuk. Dat ik een jaar Waregem op allerlei evenementen mag vertegenwoordigen, vind ik een grote eer.'' Zowel van de jury als bij de pers kreeg zij de hoogste score, maar om de prijzen ietwat te verdelen, kreeg Eef Casier de persprijs mee naar huis.

Ook andere finalistes vielen zaterdagnacht in de prijzen. Karolien Minne (Waregem) kreeg de websiteprijs. De organisatoren vonden dat Aphrodite Minis (Drongen), Melisa Devolder (Waregem), Veerle Verholleman (Bissegem) en Stefanies Devlder (Eeklo) ook best meevielen.

Van de deelnemende meisjes kreeg Séverine Van Slambrouck (Gent) de Miss Sympathy-trofee en het publiek koos voor Andress Breda (Kortrijk). De verschillende keuzes bewijzen dat heel wat kandidates op hoog niveau acteerden en dat deze selectie van de zesde Miss Waregem Koerse heel wat kwaliteit in huis had.


Organisatie
De organisatie was perfect. Het publiek kon aan tafel alle optredens bijzonder goed volgen en rasartiesten als Sergio, Wendy Van Wanten en Milk Inc kregen de 1.800 toeschouwers aan het dansen. Séverine Doré ontroerde dan weer met enkele mooie ballades en voor de dames was er charmezanger Frank Galan die in zijn beste Spaans onder andere Julio Iglesias coverde.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees