Eigenares van dancing Lagoa gecarjackt

,,Die auto was mijn plezier''

MENEN -
,,Ooit op de grond gelegen? Ik vandaag. Ik kan je zeggen dat het heel raar doet.'' Marie-Jeanne Cadet is woest en ontgoocheld. Twee mannen carjackten haar gistermiddag op klaarlichte dag op haar terrein, dat van dancing Lagoa in Menen. Cadet werd uit haar wagen gesleurd, tegen de grond gegooid en de daders gingen aan de haal met haar Porsche.

Cadet: ,,Mijn hele leven gewerkt om te hebben wat ik heb en dan gaan ze ermee aan de haal. Vier jaar oud is de wagen, maar alles lag erin. De sleutels van de dancingpoort, de sleutels van de toegangsdeur, mijn GSM, handtas. Het waren twee mannen. Die achter het stuur zag ik, een net geklede man, helemaal geen gangstertype. Ik tierde en schreeuwde, toeterde. Er was een poetsploeg in de dancing. De carjackers waren me echter gevolgd naar achter. Mijn hond was mee, sprong nog op de dader, tevergeefs. Ik kan je zeggen dat het heel raar doet als je zoiets overkomt.''


Gezond
Het is de vierde keer dat de familie Cadet iets dergelijks overkomt. Cadet: ,,Mijn zoon is zijn BMW gecarjackt in de Bruggestraat in Menen. Een meisje reed ertegen, hij stapte uit om te kijken en was zijn auto kwijt. Later werd zijn Mercedes gestolen in een garage in Kortrijk. En nu ik. Eerder braken ze hier al binnen bij ons huis. Hun gestolen wagen kregen ze niet meer aan de praat en lieten ze hier staan. De overheid zou in plaats van de snelheidsovertreders te pakken beter de criminelen achternagaan. Enfin, ik hou er niets aan over, het is al iets. Maar het maakt heel boos. Die auto was mijn plezier.'' (VKK)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees