Fans Amarylis: ,,Ze heeft het goed gedaan''

HALLE -
Het optreden van Amaryllis Temmerman zondagavond in de derde preselectie van Eurosong op TV1 was zowel in het Heilig Hartinstituut als in het Onze-Lieve-Vrouwecollege gisteren hét gespreksonderwerp bij uitstek in de leraarskamers. En de meningen waren vrij gelijklopend: ,,Onze Amaryllis heeft het goed gedaan''.

,,Eenvoudig en met klasse zoals ze zelf ook echt is. Het was een mooi liedje maar niet geschikt voor Eurosong. Maar ze heeft het toch gedurfd en ondertussen kent iedereen haar. Handig nu haar nieuwe cd binnenkort uitkomt''.

Met Halle heeft Amaryllis Temmerman die ondertussen in Neigem woont, een speciale band. Ze liep zelf school in het Halse Heilig Hartinstituut zodat de bijzondere belangstelling niet verwonderlijk is. Haar beide ouders, Eddy Temmerman en Alice De Bolle, zijn beiden leerkracht in het Onze-Lieve- Vrouwcollege. De oproep in beide scholen om voor Amaryllis te stemmen, zorgde vanuit Halle voor een regen van sms'en. Dat ze uiteindelijk toch op een laatste plaats eindigde, zorgde niet voor ontgoocheling. Ook niet bij Amaryllis zelf en haar familie die blij waren met het eenvoudige maar stijlvolle rustpunt in een show waar Amaryllis voor de kunstzinnige toets zorgde en niet voor louter entertainment.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees