Voetbalclub Rode zoekt mooiste meisje

SINT-GENESIUS-RODE -
KFC Rhodienne-Verrewinkel houdt opnieuw een missverkiezing. Het succes van de vorige twee edities lokte meer dan twintig kandidaten. Slechts tien zijn uitverkoren om het zaterdag in CC Wauterbos tegen elkaar op te nemen.

,,Een voetbalclub is meer dan voetballen'', vertelt Jan Mosselmans, coördinator van de Miss Rhodienneverkiezing. ,,We hebben 350 actieve leden en vormen een sociale gemeenschap. De organisatie van een missverkiezing biedt ons de mogelijkheid eens op een andere manier naar buiten te treden. We kunnen op die manier onze sponsors een ruimere uitstraling bieden en het is ook een gelegenheid om het kantinepersoneel eens extra in de bloemen te zetten. De ouders kunnen hun betrokkenheid bij het clubgebeuren eens op een andere wijze uiten. Voor deze derde editie stelden meer dan twintig meisjes zich kandidaat.''

Met zo'n groot aantal kandidaten konden de organisatoren niets aan het toeval overlaten en dus werden al bij de voorbereidingen een aantal selectiecriteria doorgevoerd. Slechts tien kandidaten dingen zaterdag mee naar de felbegeerde titel. Sara Van Roy en Peggy Verschueren spelen een thuismatch, voor de anderen wordt het een wedstrijd op verplaatsing. Els Minner tekent voor de choreografie terwijl Robin Janssens en Fily de presentatie verzorgen.

Niet alleen de missen treden zaterdag aan. Ook The Jump Junkies, Jean-François David en Studio@etude zijn van de partij. Rond middernacht staat een special act van Milc Inc op het programma. (MDG)

  • Miss Rhodienne-Verrewinkel, zaterdag 14 maart vanaf 20 uur in CC Wauterbos in Sint-Genesius-Rode.
  • Corrigeer

    IN HET NIEUWS

    Verkiezingen in jouw gemeente:

    POPULAIRE VIDEO'S

    Het beste van Enkel voor abonnees