Miss-STVV is verre fan

SINT-TRUIDEN -
De nieuwe Miss-STVV, Ellen De Smet, komt uit het verre Lierde in Oost-Vlaanderen. Ze is samen met haar vader een fervente STVV-supporter. Eerste eredame werd Caroline Vandewijer uit Gingelom, Nabila Habiby uit Sint-Truiden werd tweede eredame.

STVV heeft overal fans. ,,STVV is een goede ploeg. De mannen spelen goed en de club is financieel gezond'', zegt de nieuwe miss. Ze volgt haar ploeg regelmatig en kan vlot de namen van vijf spelers opsommen, al zegt de naam Dusan Belic haar niet zoveel.

Ellen heeft er voortaan een treinreis van drie uur voor over om de thuiswedstrijden van STVV bij te wonen. Ze probeert om de veertien dagen naar Limburg te komen. STVV-manager Geert Smets was peter van Ellen en dat was voor haar een grote steun. Smets is gehuwd met een ex-miss.


Spelers vroeg naar bed
STVV koestert zijn missen. Op de verkiezing van de nieuwe miss waren de voorzitter van STVV, afgevaardigden en spelers aanwezig. Enkele missen hadden spelers als peter gestrikt en samen met hun idool zetten ze ook sociale geldinzamelacties op. Enkele spelers bleven tijdens de verkiezing tot na de voorstelling van hun project. De meesten trokken echter vroeg naar bed, op bevel van trainer Jacky Mathijsen en in het vooruitzicht van de bekerwedstrijd tegen GBA.

De tienjarige jubileumuitgave van de verkiezing was meteen ook de beste uit de reeks. De verhuizing van de Manege naar 't Veilinghuis was een schot in de roos. De zaal bleek echter te klein voor de nooit geziene opkomst. De zitplaatsen waren meteen bezet en vele aanwezigen moesten meer dan zes uur rechtstaan. Maar er was ambiance! De zestien kandidaten brachten originele nummers, de presentatie was vlekkeloos en de fans waren talrijk aanwezig. Net zoals bij de wedstrijden op Staaien is ook de spektakelwaarde van de missverkiezing verhoogd.

De nieuwe miss trok tevreden naar huis. Ze won een keuken en krijgt gedurende zes maanden een wagen cadeau. Die komt als een zegen. Na het behalen van haar rijbewijs moet Ellen geen drie uur meer in de trein zitten om voor STVV te supporteren. (ELS)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees