Diamantjes als relatiegeschenk

ANTWERPEN -
Wat is er beter dan een doosje met vier verschillende diamantjes als relatiegeschenk? Een beetje duur? Niet bij chocolatier Del Rey in de Appelmanstraat 5. Zij hebben een nieuwe praline ontworpen in de vorm van een diamant. De pralines zijn te verkrijgen in vier smaken: Grand Cru, vanille met tonkaboon, pistache en een mengeling van Arabicabonen.

Misdaad-auteur Jef Geeraerts mocht de pralines plechtig voorstellen aan het publiek. In zijn boek De Zaak Alzheimer , dat momenteel wordt verfilmd, vermeldt de schrijver Del Rey. ,,Ik ben nu eenmaal een groot liefhebber van hun chocolade'', aldus Geeraerts.

,,De praline is een ideaal geschenkje'', zegt zaakvoerder Bernard Proot. ,,Er was vrij veel vraag naar, begrijpelijk als je weet dat wij in het hartje van de diamantwijk gehuisvest zijn.''

Del Rey heeft sinds kort nog een andere nieuwigheid, namelijk een soort drive-in. ,,Klanten kunnen ons bellen met hun bestelling en wij vragen hun creditcardnummer. Eens ze hier zijn met de wagen, geven ze weer een seintje en brengen we hen de bestelling.'' (LVBa)

  • De diamantpralines kosten 4 euro voor een kleine doos en 20 euro voor een grote verpakking.
  • Corrigeer

    MEER NIEUWS