Aalsterse zware jongen opgepakt in Sunparks

AALST / DE HAAN -
De beruchte Aalsterse drugsdealer Dimitri V.D.M. (27) werd gisterenmiddag opgepakt in een vakantiewoning in het vakantieverblijf Sunparks in De Haan. Hij was er op vakantie onder een valse naam. Zijn 27-jarige vriendin werd ook opgepakt, maar zal niet worden voorgeleid.

De politie van De Haan/Bredene gisterenmiddag tijdens een succesvolle actie de Aalsterse drugsdealer op in het vakantiecentrum Sunparks in De Haan. De actie werd uitgevoerd in opdracht van het gerecht van Dendermonde. Het koppel had onder een valse identiteit een vakantiewoning gehuurd. Dimitri V.D.M. en zijn vriendin waren compleet verrast en boden niet de minste weerstand.

Bij de huiszoeking in de vakantiewoning vond de politie kleine hoeveelheden heroïne en cocaïne. De dure BMW Cabrio van Dimitri V.D.M. werd in beslag genomen. V.D.M wordt vanmorgen voor de onderzoeksrechter in Dendermonde geleid. Zijn vriendin, die ook werd opgepakt, zal niet worden voorgeleid.

Dimitri V.D.M. is al negen jaar actief in de drugswereld. Hij dealde de jongste jaren ook heroïne en cocaïne. Op 21 november vorig jaar werd hij opgepakt en aangehouden. Op 4 december vorig jaar werd hij onder voorwaarden vrijgelaten. Maar hij slaagde er niet in te breken met het drugsmilieu en begon meteen opnieuw heroïne en cocaïne te dealen. Sinds zijn vrijlating is er sprake van 28 nieuwe feiten.

Dimitri V.D.M. werkte erg goed georganiseerd, hij had zelfs twee bodyguards ter zijner beschikking. Enkele van zijn klanten gingen aan het praten, zodat het voor het gerecht van Dendermonde duidelijk werd dat Dimitri V.D.M. opnieuw drugs dealde. Het parket van Dendermonde toont zich erg tevreden met de arrestatie van de zware jongen.

Corrigeer

MEER NIEUWS