Succesvolle actie in Sunparks De Haan

Politie pakt beruchte drugsdealer op

De politie van De Haan/Bredene pakte gistermiddag tijdens een succesvolle actie een beruchte drugsdealer uit Aalst op in het vakantiecentrum Sunparks. Agenten arresteerden D. V. (27) en zijn vriendin in een vakantievilla.

De actie werd uitgevoerd in opdracht van het gerecht van Dendermonde dat achter D. V. aan zat. Het koppel had onder een valse identiteit een chalet gehuurd. D. V. en zijn vriendin waren compleet verrast en boden niet de minste weerstand. Bij de huiszoeking in de vakantievilla vond de politie kleine hoeveelheden heroïne en cocaïne.


Hervallen na vrijlating
D. V. is al negen jaar actief in de drugswereld. Hij dealde de jongste jaren ook hard drugs als heroïne en cocaïne. Op 21 november vorig jaar werd hij daarvoor opgepakt en aangehouden door het gerecht van Dendermonde. Al op 4 december werd hij onder voorwaarden vrijgelaten, maar D. V. slaagde er niet in te breken met het drugsmilieu. Sinds zijn vrijlating is er sprake van 28 nieuwe feiten.

Gistermiddag kon de politie van Bredene/De Haan hem vlot oppakken. Ook zijn dure BMW Cabrio werd in beslag genomen.

D. V. wordt vanmorgen voor de onderzoeksrechter in Dendermonde geleid. Zijn vriendin, die ook werd opgepakt, zal niet worden voorgeleid. (MCa/PDC)

Corrigeer

MEER NIEUWS