,,Vernieuwde'' Marollen vieren feest

SIJSELE -
,,Een nieuwe kermis in een vernieuwd dorp'' is de leuze van de 32ste Marollenkermis van 16 tot 19 augustus. ,,Het wordt de eerste kermis in onze nieuwe straat. We zien ook dat de oude dorpsmentaliteit met een stoel op de stoep en een gezellig praatje terugkeert'', stelt voorzitter Paul De Graeve.

,,Als we in onze Marollenwijk rondkijken, zien we dat er heel wat jonge mensen zijn komen wonen. Onze wijk met zijn jonge boompjes, nieuwe lantaarnpalen en parkeerpleintje is erg sfeervol geworden. Alle ingrediënten om er dit jaar opnieuw een geslaagde kermis van te maken'', aldus De Graeve.

Op het feestprogramma staat:

 • Vrijdag 16 aug: Om 18 uur opening van de kusttentoonstelling met kunstenaars Johan Rotsaert, Johan Six en Marleen Vankerrebroeck in de polyvalente zaal op het Marollenplein. Om 19 u gaat een barbecue door met muziek van Henk Hoekstra.
 • Zaterdag 17 augustus is er vanaf 13 uur VWF-wielerwedstrijd voor vrije amateurs. Om 21 uur is er een Hawaï Coctailparty met onder meer libowedstrijd en coctailbar.
 • Zondag 18 augustus vormt de hoofdbrok van het programma met de 16de Marollenwandeltocht, een rommelmarkt met meer dan honderd deelnemers, een optreden van Tamboer en doorlopend animatie voor jong en oud. Om 15.30 uur is er een optreden van het orkest Flashback. Vanaf 21 uur is er karaoke.
 • Maandag 19 augustus staat in het teken van de derde leeftijd met een kaarting, gaaibolling en gratis koffie en gebak. (MBD)
 • Corrigeer

  IN HET NIEUWS

  Verkiezingen in jouw gemeente:

  Meest Gelezen

  POPULAIRE VIDEO'S

  Het beste van Enkel voor abonnees