Frontale botsing in Mechelen


MECHELEN

Een Mechels echtpaar van 76 is zaterdagnamiddag om het leven gekomen bij een frontale botsing op de Antwerpsesteenweg niet ver van transformatorenfabriek Pauwels Trafo. Jan Cabus en zijn vrouw Yvonne Verschaeren uit Mechelen waren wellicht op slag dood. In het andere voertuig raakten drie personen gewond.

Even over half één zaterdagmiddag gebeurde de frontale aanrijding op zo'n honderd vijftig meter van het kruispunt Antwerpsesteenweg/R6. De klap was bijzonder hevig. Over de omstandigheden is nog geen duidelijkheid, een verkeersdeskundige onderzoekt de zaak. Mogelijk moest één van de chauffeurs uitwijken voor twee stilstaande wagens en kwam hij daardoor op het verkeerde baanvak terecht.

Het medisch urgentieteam kwam ter plaatse maar vermoedelijk was het echtpaar op slag dood. In de andere auto zaten drie mensen De 41-jarige John Gooskens uit Mechelen, de 33-jarige Nadia Oudhré uit Mechelen en de 7-jarige Laura Gooskens uit Mechelen werden met verwondingen in het Sint-Maartenziekenhuis van Mechelen opgenomen.

Door het ongeval raakte het verkeer een hele tijd in de knoop. De brandweer van Mechelen had ruim twee uur werk om de brokstukken en de olie te verwijderen. Zolang was de Antwerpsesteenweg afgesloten voor alle verkeer.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees