Filmset in tuincentrum Vijverhof

MOERZEKE -
Het voormalige tuincentrum Vijverhof aan de Bootdijkstraat speelt een belangrijke rol in de nieuwe film Team Spirit II van regisseur Jan Verheyen. De film gaat op 10 december in première. Tot tweemaal toe al kwam de filmploeg opnames maken in het Vijverhof van Marc Osselaer.

,,Het tuincentrum is een cruciale scène in de film'', zegt Verheyen. ,,Rita en Jos, in de film vertolkt door Anne De Nolf en Mathias Sercu, baten dit centrum uit. We kozen voor dit Vijverhof omwille van de rustige omgeving en de grote ruimte om probleemloos materieel, belichting en camera's te laten bewegen. Heel wat tuincentra zijn gelegen langs drukke wegen, wat voor filmopnames storend kan werken. Ook het feit dat dit tuincentrum recent werd gesloten, betekent een voordeel. In een actief tuincentrum worden we teveel gestoord. Hier konden we de aankleding van de filmset vrij uitvoeren.''

Ook Cahit Olmez, bekend als allochtone politieagent in Flikken , was op de filmset aanwezig. Hij speelt in Verheyens nieuwe film de rol van Kerem, de werkman die in het tuincentrum van Rita en Jos de vuile werkjes opknapt. (JVdV)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees