Gentse kleuterjuf Jessica Fewan in finale Miss België

,,Familie en vrienden blijven belangrijkste''


Met Jessica Fewan is er hoop op een Gentse Miss België. De 22-jarige blondine wist zich in het casino van Blankenberge alvast tot Oost-Vlaanderens mooiste te kronen. Met 19 andere finalistes dingt ze op vrijdag 29 november naar het kroontje van Miss België. Ondertussen blijft ze fit door de klanten van 't Keizershof te bedienen.

,,Dit is mijn manier om aan sport te doen'', zegt Jessica Fewan over haar weekendjob in de taverne aan de Vrijdagmarkt. ,,Bij het opdienen leg ik behoorlijk wat afstanden af. Een ideale vorm van fitness dus, en ik word er nog voor betaald ook.''

Haar verkiezing tot Miss Oost-Vlaanderen doet haar intussen niet in een droomwereld belanden. ,,Mijn familie en vrienden zijn veel belangrijker dan eventjes in the picture staan. Vrienden heb je voor de rest van je leven, maar volgend jaar geniet alweer een ander meisje volop van de media-aandacht'', beseft de kersverse miss.

Fewan, die pas afstudeerde als kleuterleidster aan de Visitatieschool in Sint-Amandsberg, heeft alleszins een bijzondere passie. ,,Als ik op een terrasje zit, kan ik het niet laten om naar de schoenen van voorbijgangers te kijken. Ik ben gefascineerd door de vormen en kleuren. Thuis heb ik wel een paar of 25 in de kast staan.'' Welke schoenen ze zal aantrekken bij de nationale missverkiezing eind november, weet ze nog niet. Misschien kan ze op het terras van 't Keizershof enige inspiratie opdoen?

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees