MARJON WENTING UIT CANADA

,,Leuven is veel mooier dan Brussel''

GROTE MARKT -
Leuven trekt bezoekers uit alle windstreken. Marjon Wenting uit Canada woont nu al drie jaar in België en nodigde haar vader Robert uit om even te verpozen in de universiteitsstad. ,,Ik woon in Brussel maar zak geregeld af naar Leuven'', vertelt Marjon. ,,Leuven is simpelweg mooier dan Brussel. De stad is gezelliger. Bovendien vind je alles wat je zoekt op een kleine oppervlakte. Ik heb mijn vader, die nog steeds in Canada woont, uitgenodigd naar Leuven om even te genieten van een welverdiende vakantie''.


Pareltjes
Vader Robert Wenting is even enthousiast over Leuven als zijn dochter. ,,Het is een prachtige stad met een speciale atmosfeer. Ik ben echt onder de indruk van de gebouwen op de Oude Markt. Het mooie stadhuis op de Grote Markt bekoort me echter het meest. Het is hier enorm gezellig om iets te eten en drinken. Dergelijke pleinen vind je niet in Canada'', verklapt Robert Wenting.

Dochter Marjon werkt nu al drie jaar in België maar blijft voorlopig in Brussel wonen, ondanks haar liefde voor Leuven. ,,Mijn woonplaats is dicht bij mijn werk. Misschien verhuis ik in de toekomst wel naar de universiteitsstad. Het blijft een open vraag maar ik sluit niets uit. Ik ben ervan overtuigd dat Leuven me met open armen zal ontvangen'', besluit Marjon Wenting.

Corrigeer

MEER NIEUWS