Lekkere kerst op de Vismarkt

BRUSSEL -
De kerstmarkt aan de Beurs loopt ten einde. De laatste chalets bergen hun kerstwaar op tot volgend jaar. Ondertussen heerst er op de Vismarkt een gezellige drukte rond de ijspiste.

De kerstmarkt aan de Beurs en in de Boterstraat mag dan wel achter de rug zijn, wie nog wil genieten van de sfeer van eindejaar kan op de Vismarkt terecht voor het tweede deel van Winterpret . Onder dat thema stippelde de toeristische dienst van Brussel een verlicht parcours uit dat van de Grote Markt naar de Vismarkt.

Op die Vismarkt staan 80 hutjes in het teken van gastronomie en ambachten. Aan kraampjes kan je proeven van hapjes uit het hoge Noorden tot het warme Zuiden. Van de pikante specerijen uit de Vietnamese keuken tot de stevige Duitse kost.

Behalve kuieren tussen de smakelijke chalets, kunnen de bezoekers ook de schaatsen aantrekken en de ijspiste verkennen. Vanuit het reuzenrad krijg je een mooi overzicht over de verlichte straten. De attracties zijn elke dag open van 11 tot 20 uur en het reuzenrad draait telkens tot 22 uur. (EVE)

  • Kersthappening, Vismarkt, Brussel, dagelijks van 11 tot 20 uur. Meer info op 02-279.48.11.
  • Corrigeer

    IN HET NIEUWS

    Verkiezingen in jouw gemeente:

    POPULAIRE VIDEO'S

    Het beste van Enkel voor abonnees