Caron-rovers gevat

GENT -
De politie is erin geslaagd twee mannen op te pakken die verdacht worden van de diefstal zondagnacht bij rookwarenzaak Caron op de hoek Veldstraat-Voldersstraat. Het duo komt uit het krakersmilieu. Ze bleken allerlei spullen te bezitten die tot de buit behoren.


Rest verkocht
Vermoedelijk twee personen sloegen zondagnacht bij Caron drie vitrines aan diggelen en roofden die helemaal leeg. Het krakersduo ontkent echter in alle toonaarden dat ze de ruiten hebben ingeslagen. Ze zouden enkel de inhoud van de etalages meegenomen hebben. Er werden verdwenen pijpen en aanstekers bij hen aangetroffen. De rest hebben ze verkocht, verklaren ze.

Ze werden gisteren voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Het gaat om een 29-jarige Gentenaar en een 22-jarige Kortrijkzaan. De Gentenaar werd vorige week ook al op diefstal betrapt. Hij stal toen spullen uit een bestelwagen en uit twee niet-slotvaste voertuigen. Bovendien ging hij ook in een Delhaize-supermarkt met artikelen aan de haal. Hij werd toen niet voorgeleid. (KVDS)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees