Cinecity heet nu officieel Utopolis

Minder stoelen, meer beenruimte

MECHELEN -
In Mechelen kan je weer comfortabeler naar de film. Het bioskoopcomplex ging gisteravond officieel weer open. Opvallend is het fitnesscentrum en het wegvallen van één bioscoopzaal. Utopia investeerde 1,5 miljoen euro in het complex.

,,Mechelen mag het dan lang niet slecht doen met 500.00 bezoekers per jaar, 2.800 zitplaatsen verdeeld over twaalf zalen was toch te veel'', zegt Ellen Naegels, supervising manager van Utopia Belgium nv.

De Belgische tak van het bedrijf trekt jaarlijks 1,3 miljoen bezoekers, verdeeld over Mechelen, Aarschot, Lommel en Turnhout. ,,We opteerden bij de werken in Mechelen voor minder stoelen, waardoor er meer beenruimte en dus meer comfort komt'', stelt Naegels.

Utopolis Mechelen biedt voortaan zitplaats aan 2.254 bezoekers. Daar waar je vroeger links bij het binnenkomen iets kon drinken, ligt nu het fitnesscentrum Utopolis Gym, mét bistro. Snoepers vinden de winkel met popcorn, chips en ander lekkers tegenover de gym.


Plastic kinderzitjes
,,Ook nieuw zijn de plastic kinderzitjes die op de stoelen kunnen geplaatst worden. Deze zitjes in felle kleurtjes zullen opgestapeld staan aan de ingang van elke zaal'', zegt Naegels. Naast de geluidsprojectoren werden ook de filmschermen gereviseerd.

Vandaag en zondag kan je voor 5 euro naar de film, waar je anders 6,5 euro betaalt. Vertoningen zijn er in elk van de 11 zalen om 14.15 uur, 16.45 uur, 19.45 uur en 22.15 uur.

  • Info over de openingsuren van het fitnesscentrum, krijg je bij François Van Velthoven op 015-343.943 of via www.utopolis.com
  • Corrigeer

    IN HET NIEUWS

    Verkiezingen in jouw gemeente:

    POPULAIRE VIDEO'S

    Het beste van Enkel voor abonnees