Ex-KSA-leider vrijgesproken van verkrachting

VICHTE -
De correctionele rechtbank in Kortrijk sprak Dominique D. vrij van de betichting van verkrachting. Het was Bruno C., die straks voor het hof van assisen moet verschijnen voor de moord op KSA- leider Jeffrey O., die hem van verkrachting had beschuldigd. Hij vertelde over de vermeende feiten tegen de advocaten die hem voor het hof gaan verdedigen.

In kringen van de KSA en van het slachtoffer van de moord kon men vernemen dat men vreest dat het hier alleen om een vertragingsmanoeuver gaat en eventueel Bruno C. voor het hof te kunnen afschilderen als slachtoffer van verkrachting. Dat gaat dus niet door.

,,De betichtingen zijn niet bewezen en dat komt de betichte ten goede. Uit de stukken van het dossier blijkt echter dat betichte Dominique D. niet vrij is van pedo-sexuele neigingen. Maar de klager kon niet bewijzen dat in dit geval de feiten ook effectief plaats grepen'', vond de rechtbank. Burgerlijke partij Bruno C. verliet geboeid en hoofdschuddend de gerechtszaal. Dominique D. kwam niet opdagen om zijn vonnis te aanhoren.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees