Zwaar gewond na inhaalmanoeuvre

SCHEPDAAL -
Op de Ninoofsesteenweg aan het kruispunt met de Jan De Trochstraat botsten dinsdagmiddag twee wagens. De 26-jarige Nathalie Romain uit Schepdaal zat geruime tijd gekneld in haar voertuig. Door het ongeval waren de rijstroken richting Ninove versperd en de politie legde het verkeer om op het kruispunt Bettendries.

Een Seat Cordoba en een Opel Tigra reden het kruispunt Spanuit over richting Brussel. Plots week de chauffeur van de Tigra M.B uit Ronse af naar links waardoor de Seat naar de rijstroken van de tegenliggers werd geduwd. Het voertuig knalde op een betonnen paal en tegen de gevel van het nummer 777. Bestuurster Nathalie Romain zat zwaar gekneld. De Opel eindigde op de middenberm en de chauffeur werd licht gewond.

De brandweer van Asse moest twee deuren en het dak van de Seat weghalen om het slachtoffer te bevrijden. Ondertussen werd ze met plastic afgedekt. Romain moest voorzichtig gespalkt worden vooraleer ze met een ziekenwagen van de Lennikse brandweer naar het AZ kon worden gevoerd. De zwaar gewonde vrouw verkeerde niet in levensgevaar.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees