Rumst vernieuwt welkomstborden

Rumst vernieuwt welkomstborden

v.l.n.r. Stijn Bogaert (Toerisme Rupelstreek-Vaartland), Jan Nagels (secretaris REJA), schepen Chris Ceuppens en REJA-voorzitter Walter Janssens. Foto: if

RUMST - Het gemeentebestuur heeft samen met middenstandsvereniging REJA en Toerisme Rupelstreek-Vaartland de negen welkomstborden vernieuwd, die je ziet bij het binnenrijden van de dorpskernen van Rumst, Reet en Terhagen.

'De welkomstborden van REJA stonden er sinds 2000 en waren na twaalf jaar aan vernieuwing toe', legt Walter Janssens, de voorzitter van REJA, uit. De nieuwe borden zijn geïnspireerd op de 'Welkom terug'-seizoenscampagne van Toerisme Rupelstreek-Vaartland. Toerisme Rupelstreek-Vaartland gebruikt die slogan in combinatie met enkele mooie zomerse streekfoto's.

Op de nieuwe welkomstborden prijkt de slagzin 'Welkom terug' bij een foto van het drierivierenpunt in Rumst. De slogan heeft ook voor de middenstandsvereniging een symbolische betekenis. Middenstanders, handelaars, café- en restaurantuitbaters zijn elke dag in de weer voor hun klanten. Want alleen tevreden klanten komen terug', zegt Chris Ceuppens (SP.A), schepen van Lokale Economie en Toerisme.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio