Gabbers & Co wint IBO-prijs

Gabbers & Co wint IBO-prijs

De kinderen kregen speciale hoeden om mee te spelen.lvh

TURNHOUT - De Turnhoutse buitenschoolse kinderopvang Gabbers & Co heeft de provinciale 'Week van het IBO'-prijs gewonnen.

Het thema van de Vlaamse 'Week van het IBO' (Initiatief Buitenschoolse Opvang) in oktober 2011 was 'Goed zo'. Dat werd door veel crèches in Vlaanderen enthousiast onthaald. De IBO's in het arrondissement Turnhout lieten zich niet onbetuigd en deelden heel wat complimentjes uit aan hun kinderen en de ouders. Velen waagden ook hun kans in de wedstrijd 'Hoedje af voor' van het Vlaams Platform Buitenschoolse Kinderopvang.

Het personeel van Gabbers & Co stuurde een A4'tje in waarin ze iemand op een originele manier in het zonnetje zetten. Uit de meer dan 300 inzendingen koos het Vlaams Platform Buitenschoolse Opvang Gabbers & Co. 'Zij hadden de oudste begeleiders in de bloemetjes gezet, net als de meesters, juffen en directies van de basisscholen', zegt schepen Peter Segers (SP.A). 'De prijs bestaat uit tientallen hoofddeksels waarmee de kinderen kunnen spelen. Die worden verdeeld over de verschillende locaties van Gabbers & Co.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio