Zwakke match, slecht voetbal

VOETBAL - 2DE KLASSE

VOETBAL - 2DE KLASSE

Waasland-Beveren - Wetteren: een duel tussen Michael Van Hoey (geel) en bezoeker Maxime Delbaere. Foto: © Eric Noens

BEVEREN - Wat Waasland-Beveren afgelopen zaterdag tegen Wetteren liet zien, was het slechtste voetbal van het seizoen. De Wetterse leeuwen toonden hun tanden en kunnen met een gerust gemoed het vervolg aansnijden. Davy Claessens scoorde het beslissende doelpunt.

'Iedereen binnen de groep beseft dat ze een zwakke prestatie hebben neergezet, en ook ikzelf ben diep beschaamd dat we dit aan onze supporters hebben voorgeschoteld', vertelde coach Geeraerd na afloop. 'Verkeerde beslissingen, verkeerde controles, slechte voorzetten, ... Ik denk dat we hier weinig woorden aan moeten vuil maken. Enkele weken geleden had ik gezegd dat we naar aanleiding van de voorbereiding voor de eindronde misschien enkele punten zouden verliezen, maar dit heeft hier niets mee te maken.'

De enige vermeldenswaardige actie van de eerste helft kwam er via Bourabia, die van ver uithaalde en waar De Vroe een gepast antwoord op had. Servaes reageerde met een trap hoog over doel.

Na de pauze haalde Claessens van ver uit en trapte de bal voorbij Clepkens netjes in de rechterhoek. Aan de overzijde konden Gommans en Lardenoit niet afwerken. Vier minuten voor tijd werd Bjorn De Wilde nog uitgesloten na een elleboogstoot. (BCD)

TOESCHOUWERS: 2.500

DOELPUNT: 46' Claessens 0-1.

WAASLAND-BEVEREN: Clepkens, Masureel (33' Goessens), Lardenoit, Verbiest (52' Gommans), Van Hoey (75' Tolurnut), Kielo-Lezi, Jacobs, Paulussen, Snelders, De Wilde, Bourabia.

WETTEREN: De Vroe, Goossens, Van Damme, De Wilde, Heymans, Vervaecke, Delbaere, De Smet, Van Ruyskensvelde, Claessens (88' Cordier), Servaes (89' De Winne).

GELE KAARTEN: 56' Goossens, 78' Delbaere, 88' Cordier.

RODE KAARTEN: 85' Bjorn De Wilde.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio