Bart Peeters naar Campus Sint-Hendrik

Bart Peeters naar Campus Sint-Hendrik

Het filmpje werd professioneel opgenomen.jdv Foto: © John De Vlieger

DEINZE - De leerlingen van de school Leiepoort Campus Sint-Hendrik wonnen de videowedstrijd waaraan ze deelnamen. Als prijs krijgen ze volgende week vrijdag een concert op hun school.

Onlangs namen een groep leerlingen van de school Leiepoort Campus Sint-Hendrik in de Guido Gezellelaan deel aan de 'Clip Cup' van Artsen Zonder Vakantie. Via de campagne werden de scholieren uit het vijfde en zesde middelbaar aangespoord om een zelfgemaakt promofilmpje over de organisatie of een script voor zo'n filmpje in te sturen. De vijf beste ideeën kregen een finaleticket en een remake van hun idee met een BV in de hoofdrol.

In Deinze was dit met VJ Dimi. Deinze kwam bijzonder goed uit de hoek en is nu samen met het Paridaensinstituut in Leuven en de Sint-Jorisschool in Menen tot winnaar uitgeroepen.

Ze krijgen als prijs een miniconcert met Bart Peeters en Lucas Van den Eynde. Het gaat om een exclusieve showcase waarbij het duo op 8 april rond 16.15 uur in de grote theaterzaal van de school een uniek concert zullen brengen. Beiden worden per helikopter aangevlogen. Het ganse gebeuren wordt gecoördineerd door Sylvester Productions en info is te krijgen via clipcup@azv.be en bij Artsen Zonder Vakantiewww.azv.be De vereniging groepeert geneesheren en verpleegkundigen die tijdens hun vakantie gratis gaan werken in onder andere Afrika.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio