16.000euro te winnen op 63ste jaarmarkt

16.000euro te winnen op 63ste jaarmarkt

Het jaarmarktcomité en de jongeren van Oosthoek Live zorgden weer voor een sterke affiche.bkh Foto: © Bart Kerckhoven

DILBEEK - Het jaarmarktcomité van Dilbeek heeft zich opnieuw ten volle ingespannen om van de jaarmarkt van maandag een feestelijk gebeuren te maken.

De jaarmarkt in Dilbeek is maandag al aan de 63ste editie toe. 'Net als vorig jaar was de jaarmarkt organiseren in deze economisch moeilijke tijden een hele klus', zegt voorzitter Omer Langhendries van het jaarmarktcomité. 'Toch zijn we er opnieuw in geslaagd om een mooi programma samen te stellen. We konden ook enkele nieuwe sponsors aantrekken zodat het maandag zeker de moeite loont om af te zakken naar de gemeente.'

Op de jaarmarkt zal er een prijzenpot van 16.000euro verdeeld worden tijdens allerlei wedstrijden voor onder andere dieren, bloemen en planten en landbouwmachines.

Voorts zorgen ook heel wat handelaars voor animatie en het comité zelf installeert een ambachtdemonstratie en een kinderboerderijtje. De Lijn heeft een speciale busdienst vanuit alle deelgemeenten van Dilbeek zodat mensen zonder problemen ter plaatse geraken. 's Avonds om 20.30uur kan het vuurwerk bewonderd worden en nadien rijden de laatste bussen van de speciale dienst van De Lijn.

Oosthoek Live

Tijdens het jaarmarktweekend organiseren de jongeren van jeugdclub Oosthoek hun festival Oosthoek Live. Dat begon vanavond al met een dj-set van Sven Van Hees. Vandaag, zaterdag, komen onder andere Gerrit Kerremans en Laston en Geo plaatjes draaien en op maandag treden The Magical Flying Thunderbirds op. Meer info over het festival vind je opwww.oosthoeklive.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio