Nieuw verdeelcentrum van Leonidas in Anderlecht

ANDERLECHT - Leonidas, de wereldbekende Belgische chocolatier, neemt zijn intrek in een industrieel pand aan de Industrielaan 14 in Anderlecht.

Dat nieuws bereikte ons via Jones Lang LaSalle, de vastgoedspecialist die door Leonidas ingeschakeld was. Het nieuwe gebouw van de chocolatier heeft een oppervlakte van 8.500vierkante meter ‘met een groot aantal laadkades en een mooie zichtbaarheid van op de Industrielaan', klinkt het bij Jones Lang LaSalle.

Verankerd

De huurovereenkomst werd afgesloten voor vijf jaar. ‘Leonidas is verankerd in de streek, maar had moeite om een nieuw, groter verdeelcentrum te vinden. Na meer dan een jaar zoeken heeft de chocolatier eindelijk het gepaste gebouw gevonden. Het bedrijf vond een plaats, dicht bij zijn partners en verdeelnet, op een boogscheut afstand van het centrum en het openbaar vervoer', klinkt het nog.

Personeel behouden

Leonidas moest binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest blijven om zijn opgeleid personeel te kunnen behouden. Leonidas biedt honderd verschillende soorten pralines aan en heeft wereldwijd 1.400verkooppunten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio